Documentaire: Vastgelegd
Preview en inleiding

In de documentaire Vastgelegd laten Batya Wolff en Arnoud Holleman zien hoe fotografie en film verweven zijn met de nawerking van de Holocaust in Batya’s familie. Haar vader Max Wolff kocht na de oorlog een camera en bewaart nu tienduizenden vastgelegde momenten in een enorm beeldarchief. Fotografie is zijn coping mechanisme om met zijn oorlogstrauma om te gaan, maar al fotograferend zette hij ook een rem op het leven van zijn dochter Batya. Kan zij zich bevrijden van een oorlog die voor haar geboorte al afgelopen was?

Bij deze exclusieve preview geven de makers Batya Wolff en Arnoud Holleman een inleiding op de film. Na de filmvertoning is gelegenheid om de nieuwe installatie The Kiss of LifeBeelden uit een familiearchief in het Kunstkabinet van het Joods Museum te bekijken. De installatie zal van vanaf 29 april t/m 2 oktober te zien zijn.

Voor meer info klik op deze link:Documentaire ‘Vastgelegd’ – Joods Cultureel Kwartier (jck.nl)

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.