image 1

Internationale poetsdag Stolperstein Stenen

Vandaag was het Internationale poetsdag van de Stolperstein Stenen (Struikelstenen), in heel Europa liggen er nu rond de 70.000 in 20 verschillende landen. Ook de Stolperstein Stichting Schiedam heeft hier vandaag aan meegedaan en zijn de stenen weer leesbaar gemaakt zodat we weer de namen kunnen noemen van onze Schiedamse inwoners die in de Tweede Wereld Oorlog zijn gedeporteerd en vermoord in één van de vernietigingskampen. De Stolperstein Stichting Schiedam bedankt iedereen die vandaag een bijdrage hebben geleverd met het schoonmaken en poetsen van de stenen.

 

facebook 1569165685231
De meisjes van Oost aan het poetsen
facebook 1569165707599
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.